Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

Warme Keuken:

Een Belg is een Bourgondiër en Meco doet er alles aan om dit culinaire imago hoog in het vaandel te houden. Onze afdeling warme keuken draagt daartoe graag een steentje bij via het bereiden van onder meer delicieus stoofvlees, vol-au-vent, goulash, enzovoort. Met onze gesofisticeerde warme keuken zijn wij in staat om te experimenteren met nieuwe technieken en gerechten om ons kwalitatief assortiment nog verder aan te vullen. 

De warme keuken is een belangrijk onderdeel binnen het productieproces. Naast ons vers vlees- en panklaar assortiment biedt Meco ook een groot assortiment voorgegaarde producten aan die in onze warme keuken worden geproduceerd. Al deze producten worden verzameld onder de groep Meco Culinair en hiermee spelen we in op een stijgende vraag naar half afgewerkte en afgewerkte producten. 

Om aan deze vraag te voldoen is onze afdeling productontwikkeling constant in de weer om in te spelen op de laatste trends en per klant de gewenste smaak te verfijnen. Zo bouwen wij aan een assortiment dat zowel klassiekers als gerechten uit de wereldkeuken in de aanbieding heeft. 

 

Meco Culinair omvat verschillende luiken:

 

  • Artisanale bereidingen: bijv. rundstong in madeirasaus, vol-au-vent, boeuf bourguignon, ...

  • Authentieke gerechten uit de wereldkeuken: bijv. tikka masala, thaïse curry's, chili con carne, ...

  • Maaltijdcomponenten: soepen, gegaarde vlees- en vis componenten, gegaarde groenten, puree, ...