Transport & Logistiek

Leveringen

Een eigen wagenpark

Ruim 40 bestelwagens, 4 vrachtwagens, bemand door 50 chauffeurs. De wagens zijn voorzien van gescheiden koel- en diepvriesruimtes, zodat gecombineerd transport geen enkel probleem is. Hierdoor behouden we ook zelf de controle over onze logistieke organisatie en hebt u 100% zekerheid dat uw bestelling in optimale omstandigheden bij u aankomt. In elke bestel- en vrachtwagen bij Meco wordt de temperatuur automatisch geregistreerd, zowel voor de frigo als de diepvrieszone. Dit wordt vanuit de cabine geregeld. 

We zijn in de mogelijkheid om 6 dagen per week* aan onze klanten over heel België te leveren. Ons klantenbestand breidt zich ondertussen al uit naar Nederland en Noord-Frankrijk. Het is ook mogelijk om met bancontact aan de chauffeur te betalen. 
*Wij werken met routes, afhankelijk van uw locatie is het mogelijk dat er niet elke dag een route in uw buurt plaatsvindt. Contacteer ons voor meer info omtrent uw persoonlijke leverdagen.

Onze logistiek is volledig in eigen beheer en dit over het hele land.

Cross-docking center in Charleroi

Een belangrijke stap in de vermindering van onze CO2-uitstoot is het in gebruik nemen van ons distributieplatform in Charleroi in 2013. Vanuit deze uitvalsbasis worden onze klanten in Oost- en Zuid-België beleverd op een tijdbesparende, kostenefficiënte èn milieuvriendelijke manier.

Dit zorgt voor een vermindering van het aantal gereden kilometer met 6000 km/week! Zo verminderen we onze CO2-uit- stoot met 125 ton/jaar.