MEATING YOUR DEMANDS

Duurzame producent en leverancier
aan foodservice & horeca

Meco verdeelt zowel vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, als de gegaarde maaltijdcomponenten en 'kant en klare' gerechten, die voldoen aan de strengste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Uw voorkeurspartner voor de trouwe en efficiënte toelevering van een breed gamma aan gezonde en smaakvolle voedingsproducten aan een eerlijke prijs.

 

Horecatel 2020

Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste B2B-beurs voor professionals in de horeca en gastronomie in Franstalig België. Op deze beurs wordt een mix van producten, materialen en professionele diensten aangeboden door maar liefst 420 exposanten. Afspraak van 08 tot 11 maart 2020 op de WEX in Marche-en-Famenne.
*Gratis tickets enkel voor huidige Meco klanten.

Een nieuw hulpmiddel

Meco introduceert een nieuwe productlijn op basis van natuurlijke ingrediënten en gerechten, volledig aangepast aan de noden van mensen met een beperking, kauw- en/of slikproblemen of waarbij hun motoriek niet sterk genoeg is om zelfstandig met bestek te kunnen eten. Hierbij kan onze Fingerfood ondersteuning bieden. 

 

 

Waarom kiezen voor Meco

Onze troeven

Ambachtelijk

Meco blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Het vee wordt levend aangekocht, geslacht in het slachthuis en bij ons uitgebeend en geselecteerd naar kwaliteit.

Certified quality

Een wereldwijd erkend certificaat voor voedingsbedrijven dat de voedselveiligheid waarborgt. De lat ligt hierbij net iets hoger dan ISO 22000, BRC of IFS.

Klantgericht

Klant is koning en dat vertaalt zich in onze klantgerichte service. Samen met onze productontwikkelaars bekijken wij of we producten kunnen verfijnen aan uw noden.