Meco Group distribueert vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, evenals gekookte maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Uw voorkeurspartner voor efficiënte levering van een breed assortiment gezonde en lekkere voedingsproducten tegen een eerlijke prijs.

Wij leveren aan foodservice partners, zijnde restaurants, feestzalen, vakantiecentra, traiteurs, ... Alsook aan collectiviteiten & instellingen, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen, universiteiten, scholen en overheidsdiensten.

Vegibel - 100% Green, 0% Meat

Al onze vegetarische en veganistische producten zijn vanaf nu ondergebracht in onder één label: Vegibel. Ontdek ook alvast onze vier nieuwe, volledig plant-based, producten van eigen makelij. Ook lekker voor niet-vegetariërs.

Duurzame expansie

Door de groei die Meco de afgelopen jaren doormaakte hebben we ook onze duurzame ambities kracht bij gezet door te investeren in een zonnepanelenpark bovenop onze productie unit in Oostende. Het resultaat: 1.180 zonnepanelen, goed voor een totaal vermogen van 436,6 kilowattpiek, oftewel het equivalent van het stroomverbruik van zo'n 100 gezinnen. 

 

 

Waarom kiezen voor Meco?

Onze troeven

Ambachtelijk

Meco blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Het vee wordt levend aangekocht, geslacht in het slachthuis en bij ons uitgebeend en geselecteerd naar kwaliteit.

Klantgericht

Klant is koning en dat vertaalt zich in onze klantgerichte service. Onze productontwikkelaars kijken telkens welke producten of diensten we kunnen verfijnen aan hedendaagse noden.

Certified quality

Wij bieden producten van gecertificeerde kwaliteit dankzij ons IFS Food certificaat en daar zijn wij ontzettend trots op!