MEATING YOUR DEMANDS

Duurzame producent en leverancier
voor foodservice & horeca

Meco Group distribueert vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, evenals gekookte maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Uw voorkeurspartner voor efficiënte levering van een breed assortiment gezonde en lekkere voedingsproducten tegen een eerlijke prijs.

Wij leveren aan foodservice partners, zijnde restaurants, feestzalen, vakantiecentra, friteuses,... Alsook aan collectiviteiten & instellingen, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen, universiteiten, scholen en overheidsdiensten.

Duurzame expansie

Door de groei die Meco de afgelopen jaren doormaakte hebben we ook onze duurzame ambities kracht bij gezet door te investeren in een zonnepanelenpark bovenop onze productie unit in Oostende. Het resultaat: 1.180 zonnepanelen, goed voor een totaal vermogen van 436,6 kilowattpiek, oftewel het equivalent van het stroomverbruik van zo'n 100 gezinnen. 

Maskers op, handen clean

Gezien we allemaal uitzonderlijke omstandigheden meemaken met de uitbraak van het COVID-19 virus stellen ook wij alles in het werk om u te blijven bevoorraden. Intern hebben wij alle maatregelen, die de overheid ons oplegt, in acht genomen. Bekijk hoe Meco preventief te werk gaat in strijd tegen het virus. 

 

 

Waarom kiezen voor Meco

Onze troeven

Ambachtelijk

Meco blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Het vee wordt levend aangekocht, geslacht in het slachthuis en bij ons uitgebeend en geselecteerd naar kwaliteit.

Certified quality

Een wereldwijd erkend certificaat voor voedingsbedrijven dat de voedselveiligheid waarborgt.

Klantgericht

Klant is koning en dat vertaalt zich in onze klantgerichte service. Samen met onze productontwikkelaars bekijken wij of we producten kunnen verfijnen aan uw noden.