MEATING YOUR DEMANDS

Duurzame producent en leverancier
aan foodservice & horeca

Meco verdeelt zowel vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, als de gegaarde maaltijdcomponenten en 'kant en klare' gerechten, die voldoen aan de strengste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Uw voorkeurspartner voor de trouwe en efficiënte toelevering van een breed gamma aan gezonde en smaakvolle voedingsproducten aan een eerlijke prijs.

 

Maskers op, handen clean

Gezien we allemaal uitzonderlijke omstandigheden meemaken met de uitbraak van het COVID-19 virus stellen ook wij alles in het werk om u te blijven bevoorraden. Intern hebben wij alle maatregelen, die de overheid ons oplegt, in acht genomen. Bekijk hoe Meco preventief te werk gaat in strijd tegen het virus. 

#Foodheroes

In deze bijzondere tijden willen we iedereen die direct of indirect getroffen is door de maatregelen ten gevolge van het coronavirus een hart onder de riem steken. Wij begrijpen dat deze maatregelen serieuze gevolgen met zich meedragen en daarom willen we mensen die tijdelijk werkloos zijn en/of hun zaak verplicht moeten sluiten onze steun betuigen.

 

 

Waarom kiezen voor Meco

Onze troeven

Ambachtelijk

Meco blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Het vee wordt levend aangekocht, geslacht in het slachthuis en bij ons uitgebeend en geselecteerd naar kwaliteit.

Certified quality

Een wereldwijd erkend certificaat voor voedingsbedrijven dat de voedselveiligheid waarborgt. De lat ligt hierbij net iets hoger dan ISO 22000, BRC of IFS.

Klantgericht

Klant is koning en dat vertaalt zich in onze klantgerichte service. Samen met onze productontwikkelaars bekijken wij of we producten kunnen verfijnen aan uw noden.