Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

Bij heerlijk uitgebalanceerde maaltijden hoort van tijd tot tijd ook een delicieus stukje vis. Onze dagverse vis komt rechtstreeks van nationale en internationale vismijnen. Meco heeft hierbij als troef zo dicht gevestigd te zijn de bron van al dat lekkers uit de zee. 

Sinds kort kopen wij ook verse vis rechtstreeks uit Denemarken aan om zo de beste kwaliteit aan onze klanten te bezorgen. Deze verse vis uit Denemarken bieden wij uitsluitend aan in onze wekelijkse verse vispromoties aan de scherpste prijzen en worden altijd vanaf donderdag uitgeleverd. De producten kunnen varieren van week tot week. 

Klik hier voor meer info omtrent levertijden voor verse vis. 

Naast ons aanbod verse vis kan u bij Meco ook terecht voor een aanbod diepvriesvis. Deze wordt meteen na vangst op zee ingevroren om de beste kwaliteit te vrijwaren. De meeste diepvries producten hebben wij in stock zodat wij u zo snel mogelijk kunnen bedienen. Ontdek de productgroep Fish in onderstaande catalogus. Bevat zowel verse- als diepvriesvis. 

 


 


 

* Opgelet onze catalogussen veranderen van inhoud van tijd tot tijd. Wanneer een nieuwe versie beschikbaar is zullen wij onze klanten daarvan op de hoogte brengen via mail, twitter en ook hier op onze website. U kunt in het grijze kader zien wanneer de laatste versie is geüpload. 

*Disclaimer: In onze catalogus worden geen prijzen vermeld. Contacteer ons voor prijzen via orders@meconv.be, tel: 059 70 91 95 of log in op de Meco  Online Shop.