Uitdagende tijden? Meco Group biedt mogelijkheden

05.01.2021

Heel wat grootkeukens staan voor een nieuwe uitdaging.

Door de huidige omstandigheden worden we allemaal op proef gesteld en moeten we koste wat kost onze keukens draaiende houden. In noodscenario’s moet je halsoverkop op zoek naar een oplossing.

Ook Meco Group evolueert mee en investeerde in een nieuwe gaarlijn die tal van voordelen biedt aan zijn klanten met grootkeukens. Juist daarom willen we het vandaag hebben over enkele praktische ingrepen die ervoor kunnen zorgen dat jouw keuken optimaal blijft presteren in tijden als deze.

Kies voor flexibiliteit

Wanneer je keuken op proef gesteld wordt, zou er wel eens snel verandering kunnen komen in je organisatie.

  • Het is in eerste instantie belangrijk om snel en open te communiceren.
  • Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor producten die gemakkelijk zijn om mee te werken en te bestellen zijn in de exacte hoeveelheden die jij wenst.
    Een leverancier die snel kan inspelen op jouw veranderende behoeften is daarbij een grote troef.

Voorgegaarde voeding en bereidingen als oplossing

Naast flexibiliteit kunnen we ook anticiperen op noodsituaties. Zo kun je gebruik maken van voorgegaarde producten en bereidingen zoals Luikse balletjes, varkensroulade, kipfilet, hertenragout, soepen en nog zo veel meer.

Meco Group heeft recent een splinternieuwe gaarlijn aangeschaft die bovendien in hoge mate het behoud van kwaliteit, smaak en voedingsstoffen bevordert. Voorgegaarde voeding heeft daarnaast niet alleen een langere houdbaarheidsdatum, maar is ook minder gevoelig voor contaminatie en dus gemakkelijker te bewaren. Ontdek nu het brede gamma aan gezonde en smaakvolle voedingsproducten.