Hoogtechnologische gaarlijn

04.01.2021

Uw voordeel bij onze nieuwste aanwinst.

Maaltijdbereiders staan vandaag voor grote uitdagingen. Zo moet je niet alleen continu op zoek naar manieren om een uniforme kwaliteit te garanderen. Bovendien maken de strenge HACCP-normen en de toenemende onzekerheid om voldoende personeel te vinden het de keukenbeheerders er niet makkelijker op.

Daarnaast staat ook de foodcost steeds meer onder druk. Tot slot worden concepten zoals ‘clean label’ (zonder E-nummers) en ‘artisanale voeding’ voortdurend populairder bij de consument. Vanuit deze perspectieven hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe, hoogtechnologische gaarlijn om onze klanten te helpen slagen in deze uitdagingen.

 • SMAAKVOLLER & VOEDZAMER
  Onze nieuwe gaarlijn is een knap staaltje technologie. Gaarprocessen worden er precies gemonitord voor een hoogwaardig en uniform eindproduct waarbij kwaliteit, smaak en voedingsstoffen ten volle bewaard blijven.
   
 • VOORDELIGER KOSTENPLAATJE 
  Je betaalt niet meer voor bakverlies, dat soms tot 20% kan oplopen. De prijs van voorgegaarde voeding is iets duurder, de kostprijs per portie echter niet. Bovendien heb je minder apparatuur nodig om het gerecht te bereiden.
   
 • MINDER FOODWASTE
  Dankzij de langere houdbaarheid van voorgegaarde producten kun je beter inspelen op het aantal maaltijden die moeten bereid worden. Bijgevolg minder foodwaste, een kleinere impact op het klimaat en beter voor je portemonnee.

 • TIJDSWINST
  Het regeneratieproces van voorgegaarde voeding is aanzienlijk korter dan het gaarproces van rauwe producten. Enerzijds win je tijd bij de bereiding, anderzijds is de keuken in een oogwenk opgeruimd. Dubbele tijdswinst dus!

 • BETERE HOUDBAARHEID
  Voorgegaarde producten zijn langer houdbaar en minder gevoelig voor contaminatie. Makkelijker te bewaren dus.

 • BEPAAL ZELF JE PORTIES
  Heeft u grote én kleine eters? Zo kunt u bijvoorbeeld worsten van 100 g bestellen, maar ook van 120 g. Verkiest u voor het ene gerecht sneetjes van 15 mm en voor het andere van 20 mm? Ook dat is geen enkel probleem.

 • CLEAN LABEL
  In de mate van het mogelijke voegen wij geen E-nummers toe aan onze voeding. Een aantal van onze producten zijn reeds ‘clean label’ en daar zijn we best trots op.

Gekookt kippenvlees volgens een nieuw recept


Ons nieuw, huisbereid kippenvlees valt goed in de smaak bij onze klanten. Het malse vlees is ideaal, zowel voor het bereiden van vol-au-vent en Aziatische gerechten in de wok, als voor soepen en salades.

Ons Research & Development team heeft de handen uit de mouwen gestoken en is met een product op de proppen gekomen die uitermate geschikt is voor een ruim publiek: de doorsnee consument, jonge kinderen en mensen op een uniek dieet. Allemaal kunnen ze genieten van een voedzame maaltijd met ons huisbereid kippenvlees.

 
GEKOOKT KIPPENVLEES
 
MECO     ANDERE SPELERS

Uniforme kwaliteit

V V

Minder gevoelig voor contaminatie en dus gemakkelijker te bewaren

V V

Uiterst laag zoutgehalte

V  

Clean label (geen E-nummers)

V  

Artisanaal bereid

V  

Kwaliteit, smaak en voedingsstoffen blijven ten volle bewaard

V V

Korte levertermijn

V V

Bepaal zelf exact uw porties

V  

Aankleuren is via contactwarmte (zonder vet). Zo krijgen we een goede maillard-smaak op onze eindproducten.

V  

 

Het kippenvlees is standaard beschikbaar in twee varianten:

- 60% filet, 40% bout >> blokjes van 20 x 20mm
- 100% filet >> blokjes van 15 x 15mm

Details:

- THT: 6 weken
- verpakt per 2,5kg vacuüm in eigen bouillon

Wil je meer weten

of eens proeven?

Neem dan snel contact met ons op: 059 70 91 95

ma - vr: 7u - 17u
za: 7u - 12u