Klaar voor een verse start!

19.07.2019

Tijd voor een nieuw jasje. Meco ontwikkelde een gloednieuwe website, aangepast aan de normen van de hedendaagse technologie. Met deze nieuwe site willen wij u nog beter en doeltreffender op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnnen Meco. Dit op zowel pc, tablet als smartphone. 

Een nieuwe website

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. Niet alleen de look & feel, maar ook de structuur en de inhoud kregen een make-over! We hebben onze nieuwe site compacter gemaakt met enkel de voor de hand liggende, nuttige informatie. Zo willen wij dat nieuwe klanten doeltreffend en snel een juiste indruk krijgen van ons bedrijf.

Daarnaast zullen we onze bestaande klanten nog beter kunnen informeren omtrent ons assortiment, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen ons bedrijf via onze blog.

 

Een strakkere huisstijl

Ook aan ons logo hebben we enkele kleine wijzigingen aangebracht. Alle vormen zijn tot één geheel gebracht, de subtitel werd in ons nieuw huisfont geplaatst en onze slogan valt nu nog extra op door het geschreven font, welke we overal op verschillende plaatsen kunnen inzetten los van het logo. Ook onze sublogo's ondergingen deze opfrisbeurt. 

Da's mooi verpakt!

Heb jij onze nieuwe Meco verpakkingsdozen al mogen ontvangen? Na een aantal jaar was het tijd om het ontwerp van onze Meco verpakkingsdoos eens op te frissen. We gingen voor een duurzame look en wensen onze klanten meteen persoonlijk een overheerlijke maaltijd.