#foodheroes

27.03.2020

In deze bijzondere tijden willen we iedereen die direct of indirect getroffen is door de maatregelen ten gevolge van het coronavirus een hart onder de riem steken.

Wij begrijpen dat deze maatregelen serieuze gevolgen met zich meedragen en daarom willen we mensen die tijdelijk werkloos zijn en/of hun zaak verplicht moeten sluiten onze steun betuigen.

Ook een welgemeende dankjewel aan de helden uit de zorgverlening die er alles aan doen om de mensen te helpen en het virus te bestrijden. Ook in dat laatste zet Meco alles in het werk om de verspreiding van het virus tegen te gaan met intern zeer strenge hygiënische maatregelen. 

 

De afgelopen dagen is opnieuw gebleken dat ook de voedingssector van cruciaal belang is en dat wij deze draaiende houden samen met onze #foodheroes.

Deze periode brengt grote uitdagingen met zich mee, zowel fysiek als mentaal. Wij zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers én die van onze leveranciers nu uitzonderlijk werk leveren. We zijn hen daarom zeer dankbaar voor hun tomeloze inzet om de voedingsproductie draaiende te houden en zo oa. sociale instellingen, zorginstellingen en ziekenhuizen te blijven bevoorraden. Voeding in deze sectoren is van cruciaal levensbelang maar kan ook in deze bijzondere tijden een vorm van troost brengen. Meco wil laten blijken ook nu daarin een vertrouwenspartner te zijn.

 

Bedankt aan allen voor hun inzet om dit mogelijk te maken en samen met onze #foodheroes slaan we ons er doorheen. En met #foodheroes bedoelen we niet enkel onze medewerkers maar ook allen uit de voedingssector die nu moeilijke tijden doormaken.

Veel sterkte en goede moed toegewenst, tot binnenkort.