Bij de klant - Universal Catering

01.10.2019

Meco ging langs bij één van onze klanten, Universal Catering uit Brussel. Universal Catering biedt evenwichtige en gezonde voeding voor de volgende specifieke doelgroepen: scholen, WZC's, bedrijven,... 

Over de klant

Passie, service en smaak: dat zijn onze ingrediënten voor een heerlijke maaltijd op maat! In samenwerking met een team van professionele koks bereiden Ann Roggeman en Herman Defrère de heerlijkste maaltijden klaar. Universal Catering biedt evenwichtige en gezonde voeding voor de volgende specifieke doelgroepen: scholen, bedrijven, verenigingen en rust- en verzorgingstehuizen. Hygiëne, variatie, smaak en kwaliteit staan hierbij steeds centraal.

De verantwoordelijke

Aan het hoofd van het team staan professionele koks Ann Roggeman en Herman Defrère. Zij zorgen ervoor dat de ruim 2000 maaltijden die Universal Catering per dag afleverd volgens de meest hygiënische richtlijnen worden klaargemaakt.

"Wij maken enkel gebruik van dagverse ingrediënten die volgens de strengste voedselveiligheidsnormen worden klaargemaakt. We zijn dan ook trots op ons BRC Food Certificaat wat voor extra vertrouwen zorgt bij onze klanten. Bij de bereiding gaan kwaliteit en versheid hand in hand. Resultaat? Pure smaken en optimaal uitgebalanceerde maaltijden, perfect op maat van mensen en hun specifieke wensen." - Herman Defrère

 

Meco als leverancier

Door nauw contact met één van jullie vertegenwoordigers kan ik kort op de bal spelen bij het opmaken van onze menu's. Ook wordt ik wekelijks gecontacteerd met aanbiedingen voor grotere afnames die eventueel interessant kunnen zijn voor ons. Meco heeft een zeer ruim assortiment waardoor ik al mijn bestellingen kan centraliseren tot één leverancier.