Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

Meco heeft respect voor iedereen. Speciaal voor vegetariërs ontwikkelden we een apart assortiment, dat perfect aansluit bij hun behoeften. Onze vegetarische burgers, schnitzels en het vegetarisch broodbeleg zijn een ware delicatesse. Ook een aanrader voor niet-vegetariërs! 

Sinds kort heeft Meco tal van nieuwe vegetarische producten geïntroduceerd die geheel in eigen productie worden geproduceerd. Dit nieuw vegetarisch assortiment is gemaakt op basis van erwteneiwit met een 'kleine ecologische foodprint'. Erwteneiwit is een natuurvriendelijk product. De erwten komen uit landbouwgebied in Noord-Frankrijk en voor de import van het erwteneiwit hoeven er dus minder foodmiles te worden gemaakt. 

Bekijk hieronder de nieuwe Vegetables Catalogus en ontdek het nieuwe assortiment vegetarische producten van Meco. 

 


 


 

* Opgelet onze catalogussen veranderen van inhoud van tijd tot tijd. Wanneer een nieuwe versie beschikbaar is zullen wij onze klanten daarvan op de hoogte brengen via mail, twitter en ook hier op onze website. U kunt in het rode kader zien wanneer de laatste versie is geüpload. 

*Disclaimer: In onze catalogus worden geen prijzen vermeld. Contacteer ons voor prijzen via orders@meconv.be, tel: 059 70 91 95 of log in op de Meco  Online Shop.