Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

Transport & Logistiek:

Meco beschikt over een eigen wagenpark van ruim 30 bestelwagens, 4 vrachtwagens en 35 chauffeurs. De wagens zijn voorzien van gescheiden koel- en diepvriesruimtes, zodat gecombineerd transport geen enkel probleem is. Hierdoor behouden we ook zelf de controle over onze logistieke organisatie, zo hebt u 100% zekerheid dat uw bestelling in optimale omstandigheden bij u aankomt. In elke bestel- en vrachtwagen bij Meco wordt de temperatuur automatisch geregistreerd, zowel voor de frigo als de diepvrieszone. Dit wordt vanuit de cabine geregeld. 

 

 

We zijn in de mogelijkheid om 6 dagen per week aan onze klanten over heel België te leveren. Ons klantenbestand breidt zich ondertussen al uit naar Nederland en Noord-Frankrijk. Meer info omtrent onze leverdagen: Klik hier. 

 

 


Meco Wallonië: 

Eind augustus 2013, heeft Meco een nieuw cross-docking center geopend in Charleroi. 's Nachts worden een groot deel van de goederen, bestemd voor het zuiden van België, in één vrachtwagen getransporteerd naar dit cross-docking center om daar te worden verdeeld over verschillende bestelwagens. Dit nieuwe platform heeft als doel:

  • Het verminderen van de CO2 uitstoot
  • Het besparen op kilometers en manuren
  • Het creëren van loopbanen voor de lokale bevolking
  • Het stimuleren van de lokale economie

​Met dit initiatief is Meco in staat om de producten tegen nog lagere prijzen aan te bieden en de klanten in het zuiden van het land nog sneller te kunnen bedienen. 

 


Bekijk hieronder de videoreportage van ons cross-docking center in Charleroi: