Lees hier al onze updates

COVID-19

Bericht aan onze klanten, 

Gezien we allemaal uitzonderlijke omstandigheden meemaken met de uitbraak van het COVID-19 virus stellen ook wij alles in het werk om u te blijven bevoorraden en dus blijven onze kantoren en productie-unit geopend.

Onze leveranciers blijven ons voorzien van de nodige grondstoffen en wij hebben intern alle maatregelen, die de overheid ons oplegt, getroffen om ons personeel te beschermen en te laten werken in veilige omstandigheden.
 
Onze verkoopteams en diensten blijven beschikbaar via telefoon en e-mail. 

De vertegenwoordigers zullen tot nader order geen bedrijfsbezoeken meer uitvoeren en bezoeken kunnen enkel in uiterst dringende gevallen plaatsvinden. De geplande vergaderingen zullen gelimiteerd worden en waar mogelijk plaats vinden via conference calls.

Wij zijn trots op al onze medewerkers die er samen voor zorgen dat onze service en toelevering ook in deze uitzonderlijke periode kan blijven doorgaan.

Met vriendelijke groet, Meco nv.

16 APRIL 2020

Onze coronamaatregelen

Ontdek welke preventiemaatregelen Meco neemt in strijd tegen het coronavirus. 

27 MAART 2020

#Foodheroes

In deze bijzondere tijden willen we iedereen die direct of indirect getroffen is door de maatregelen ten gevolge van het coronavirus een hart onder de riem steken. Wij begrijpen dat deze maatregelen serieuze gevolgen met zich meedragen en daarom willen we mensen die tijdelijk werkloos zijn en/of hun zaak verplicht moeten sluiten onze steun betuigen.

20 MAART 2020

Kunnen wij u bijstaan?

Mocht u problemen ondervinden in de (groot)keukens door overmacht kunnen wij u nog steeds bijstaan, daar wij ook individuele maaltijden, bereidingen en voorgegaarde producten kunnen aanleveren.

U kan hiervoor probleemloos contact opnemen via orders@meconv.be of telefonisch via 059 70 91 95.