Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

 

Ons project: 

Het aanbieden van aangepaste maaltijden en maaltijdcomponenten voor woon- en zorgcentra. Meco gebruikt hiervoor zijn jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsvolle vleeswaren, vleesbereidingen en catering producten. Een nieuwe productie-eenheid en een team van voedingsdeskundigen stellen ons in de mogelijkheid om kwaliteitsvolle maaltijden en maaltijdcomponenten specifiek voor senioren aan te bieden.

 

Aanleiding: 

Door hun bijzondere situatie hebben de bewoners van een woonzorgcentrum extra zorg nodig, ook met betrekking tot hun maaltijden. Ondervoeding of extra dieetvoorwaarden maken het niet altijd gemakkelijk om te voldoen aan hun noden. 

       

 

Resultaat: 

Als de doelgroep tevreden is over onze maaltijdcomponenten, dan is Meco geslaagd in z'n missie. Het is daarna ook onze taak om deze kwaliteit te blijven behouden en daar staan onze medewerkers 100% voor in. Meco ondersteunt uw maaltijd en daarmee bedoelen we dat wij naar de wensen en noden van de klant onze maaltijden tot in de puntjes verzorgen. Zowel in theorie als in de praktijk. 

Contacteer ons voor meer info omtrent onze foodservice. - orders@meconv.be