Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

 

Het hulpmiddel bij eetproblemen & ondervoeding:

 

Meco introduceert een nieuwe productlijn op basis van natuurlijke ingrediënten en gerechten, volledig aangepast aan de noden van mensen met een beperking, kauw- en slikproblemen of waarbij hun motoriek niet sterk genoeg is om zelfstandig met bestek te kunnen eten. Met deze huisbereide Fingerfood wil Meco voor deze personen een waardig alternatief aanbieden dat een middagmaaltijd kan vervangen waarbij hun genot van lekker eten niet verloren gaat.

 

 

VIDEO: BLIK ACHTER DE SCHERMEN TIJDENS HET PRODUCTIEPROCES VAN MECO FINGERFOOD:

 

 

 

 


 

 
 

 

  • Eten is voor onze zintuigen een totaalervaring: geur, uitzicht en smaak. Met de Meco Fingerfood kunnen mensen die moeite hebben met eten opnieuw deze zintuigen prikkelen en genieten van het eten. Dit zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.​

  • Met verschillende componenten kan een volwaardige maaltijd worden gepresenteerd. Doordat alle componenten per soort worden verpakt kan men in de keuken elk bord apart samenstellen. Hierdoor kan men inspelen op wat de persoon in kwestie wel en niet lust. ​

  • Onze Meco Fingerfood kleeft niet en kan met een stevige greep vastgenomen worden zonder uit elkaar te vallen. Zo kan de volledige maaltijd netjes worden genuttigd.

  • De vormen en kleuren zorgen voor een aantrekkelijk gedresseerd bord. In combinatie met een aangename structuur in de mond wordt eten voor deze doelgroep terug aantrekkelijk gemaakt.​

 

 

 

 

Om een volledige maaltijd te kunnen vervangen geven wij het advies om 12 porties per persoon te serveren: 3 porties vlees, 4 porties zetmeel en 5 porties groenten. Onderstaande Meco Fingerfood maaltijd bevat 400 à 500 kcal en 19g eiwt. Voor een optimale smaakervaring raden wij aan de maaltijd te serveren met een saus. Zo kan men doppen in de saus die het geheel smeuïg en nog smaakvoller maakt. 

 

 

Onderstaande portieverdeling is een indicatie voor het aantal stuks dat één persoon geserveerd krijgt. Zo neemt men evenveel bouw- en energiestoffen op als bij een gewone maaltijd. 

 

 

 

         

 

 

 

 

Onze budgetvriendelijke Meco Fingerfood worden per component verpakt en ingevroren. Gemakkelijk regenereerbaar voor het keukenpersoneel én eenvoudig te serveren voor het bedienend personeel. Onze Meco fingerfood wordt standaard verpakt per 2kg. Voor meer info omtrent het regenereren hebben wij een aparte begeleidende fiche beschikbaar. 

 

 

 

 

Bekijk via onderstaande link de volledige info folder omtrent onze Meco Fingerfood en ontdek ons ruime assortiment. Bent u geïnteresseert in deze nieuwe producten ? Neem dan contact op via orders@meconv.be of 059 70 91 95. Een vertegenwoordiger zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

 

 

 

 

 

* Opgelet onze catalogussen veranderen van inhoud van tijd tot tijd. Wanneer een nieuwe versie beschikbaar is zullen wij onze klanten daarvan op de hoogte brengen via mail, twitter en ook hier op onze website. U kunt in het grijze kader zien wanneer de laatste versie is geüpload. 

*Disclaimer: In onze catalogus worden geen prijzen vermeld. Contacteer ons voor prijzen via orders@meconv.be, tel: 059 70 91 95 of log in op de Meco  Online Shop.