Logo

MEATING YOUR DEMANDS

 

 

Het najaar kan nu pas écht van start gaan met het begin van het nieuwe wildseizoen. Hert, everzwijn, fazant, haas, kwartel,... het aanbod is rijk en gevarieerd. Meco stelde een ruim assortiment wild en eindejaarsproducten samen om de herfst - en wintermaanden mee door te komen. Nieuw is het gamma aan franse specialiteiten met oa. foie gras, cassoulet en rillettes. Probeer zeker onze hertenburger of everzwijn worst uit en om het festijn compleet te maken voegden we ook 2 nieuwe wildkroketten toe. Ondekt het vernieuwde wildassortiment in onderstaande catalogus. 

 

 


 

* Opgelet onze catalogussen veranderen van inhoud van tijd tot tijd. Wanneer een nieuwe versie beschikbaar is zullen wij onze klanten daarvan op de hoogte brengen via mail, twitter en ook hier op onze website. U kunt in het blauwe kader zien wanneer de laatste versie is geüpload. 

*Disclaimer: In onze catalogus worden geen prijzen vermeld. Contacteer ons voor prijzen via orders@meconv.be, tel: 059 70 91 95 of log in op de Meco  Online Shop.